Rüyada kurt ve ayı görmek

Rüyada kurt ve ayı görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt ve ayı gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada ayı ve kurt görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada ayı kurt görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt ve ayı görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ayı kaçmak kısmetli kapıların açılacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve ayı görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, tövbe etmeden vefata yorulmaktadır.

Rüyada dişi ayı görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada ayıyla konuşmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ayı eti yemek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments