Rüyada asker savaş görmek

Rüyada asker savaş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendini bunu başaracağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker savaş gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada askerde savaştığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş ve asker görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Rüyada asker ve savaş görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada asker savaş görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup savaştığını görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada savaşta asker görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada asker olup savaşa gitmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments