Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Rüyada kurbağadan korktuğunu gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak kalkmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada korktuğunu görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kor ateşe su dökmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada böcekten korktuğunu görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Rüyada filden korktuğunu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koreye gitmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments