Rüyada kuranı yırtılmış görmek

Rüyada kuranı yırtılmış görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı yırtılmış gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran yırtıldığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına delalet eder.

Rüyada kuranı yırtılmış görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimin yırtıldığını görmek zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Rüyada birinin kuranı yırttığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kazancının azalmayacağına inanılır.

Rüyada yırtılmış kuranı kerim görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı yırttığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada yırtılmış kuran görmek allah katında günahlarının affolacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments