Rüyada kuranı kerimi görmek

Rüyada kuranı kerimi görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, giderlerin artış göstereceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada kuranı kerimi abdestsiz okumak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerim sayfalarını toplamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim sayfaları görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kuranı kerim almak başarılarının devamlı olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış kuranı kerim görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi açık görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim meali görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments