Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim taşıdığını gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalettir.

Rüyada kuran taşıdığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimin sayfalarını görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde kuranı kerim görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimin çalındığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran kerim bulmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yalan söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments