Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek sermayenin harcandığına değeceğine, son model arabaya sahip olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayallere kavuşulacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim kılıfı gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran kılıfı görmek yaşananları unutturacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı dikmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada telefon kılıfı görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise kılıfı görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, alışveriş yapacağına işarettir.

Rüyada tabanca kılıfı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments