Rüyada yastık kılıfı geçirmek

Rüyada yastık kılıfı geçirmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıfsız yastık görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı almak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, başarılarının devamlı olacağına inanılır.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine inanılır.

Rüyada yastık kılıfı görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı dikmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments