Rüyada kuran işitmek

Rüyada kuran işitmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ticaretinin de hızlanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kötü karakterli bir kadına, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuran işitmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Rüyada kuran işitmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kuran sesi işitmek kiracı olmaktan kurtulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada evliyadan azar işitmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan kükremesi işitmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada hakaret işitmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden küfür işitmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşından azar işitmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, rızkının çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada komutandan azar işitmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments