Rüyada kundaklanmış bebek görmek

Rüyada kundaklanmış bebek görmek çıkmaza gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Rüyada kundaklanmış bebek gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Rüyada kundakta ikiz bebek görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Rüyada iki tane kundakta bebek görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kundakta ağlayan bebek görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kundağa sarılı bebek görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kundakta bebek taşımak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kundakta bebek görmek günah ve suç işleyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kundaklı bebek görmek işin düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments