Rüyada kumdan ev görmek

Rüyada kumdan ev görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, girilen yolda zarar edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, zararını tamamen kapatacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumdan ev gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada evden kum temizlemek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine tabir olunur.

Rüyada kumdan ev yapmak rahat bir nefes alınacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret eder.

Rüyada ev içinde kum görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada evde kum temizlemek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumlu ev görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Rüyada kumdan ev görmek şansın ve bahtın da açılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada evde kum görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumda yazı görmek duygularını açığa vuracağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments