Rüyada kumda yazı görmek

Rüyada kumda yazı görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kumda yazı gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada kumda yazı görmek allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kum görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine rivayet eder.

Rüyada kumlu su içmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, maddi zararını karşılayacağına işarettir.

Rüyada kum üzerinde yatmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak kum görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Rüyada kumdan kaymak rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumdan cami yapmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde kum görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments