Rüyada sarı kum görmek

Rüyada sarı kum görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, onun zamanını çalacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada sarı kum gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Rüyada sarı deniz kumu görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada sarı kum görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada altın sarısı kum görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu kum görmek alim insanlardan sayılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada çimento ve kum görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kum yağdığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada kumun içinde yılan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments