Rüyada kumaş pazarı görmek

Rüyada kumaş pazarı görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada kumaş pazarı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada kumaş pazarı görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada şifon kumaş görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kumaş katlamak kişinin alım gücünün yükseleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada perdelik kumaş görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri renk kumaş görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada uzun kumaş görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada krem kumaş görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments