Rüyada kulağına ezan okunmak

Rüyada kulağına ezan okunmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, evlerin ayrılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kulağına ezan okunmak gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada kulağına ezan okunmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebek kulağına ezan okumak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kulağına ezan okumak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ele geçen kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin kulağına ezan okumak rahat bir hayata sahip olmaya, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kulağa ezan okumak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulur.

Rüyada ezan okunurken abdest almak kazancının eksileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments