Rüyada kükreyen aslan görmek

Rüyada kükreyen aslan görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada kükreyen aslan gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada kükreyen aslan görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada aslan kükremesi işitmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ticaretin açılacağına inanılır.

Rüyada aslan kükremesi görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada aslan kükremesi duymak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Rüyada kükreyen kaplan görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada aslanlarla kavga etmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulur.

Rüyada aslan sütü görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işlerinin tutacağına tabir olunur.

Rüyada aslan boğmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments