Rüyada küf silmek

Rüyada küf silmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada küf silmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Rüyada küf silmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmis yemek görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş et görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada küflü peynir yediğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmiş pasta görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş yufka görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş yumurta görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü meyve görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments