Rüyada küflenmis yemek görmek

Rüyada küflenmis yemek görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, işinde çok ilerleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada küflenmis yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada küflü simit yemek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflü peynir yemek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada küflenmis peynir yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada küf yemek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına inanılır.

Rüyada küflenmiş ekmek yemek iyi habere, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada küflü bir şey yemek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmis yemek görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mujde

Rüyamda tepside kuflu yemek vardı ve ben birazını yedim temizlemeye çalıştım temizlenmeyince çöpe attım is yerimide gördüm ve tuvalete pisliğin içine düştüğümü gordum