Rüyada küçük elma görmek

Rüyada küçük elma görmek işlerinin bozulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada küçük elma gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada küçük elma görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük elma yemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil elma yemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Rüyada küçük yeşil elma görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, dara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük elmalar görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada elmalı kek görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çuval elma görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments