Rüyada küçük su şişesi görmek

Rüyada küçük su şişesi görmek iyi ruh halinin bozulacağına, ev sahibi olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, işinin ehli olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada küçük su şişesi gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada küçük su şişesi görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük şişe görmek huzura ve rahata kavuşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada su şişesinden su içmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeden su dökmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işarettir.

Rüyada plastik şişeden su içmek mutsuz ve hasta olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Rüyada şişe su almak haram mala, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişeye su doldurmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments