Rüyada küçük siyah yılanlar görmek

Rüyada küçük siyah yılanlar görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada küçük siyah yılanlar gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada küçük siyah yılanlar görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve siyah yılan görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada küçük siyah yılan görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize tabir olunur.

Rüyada siyah küçük yılan görmek kısmetli bir kişi olunacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah küçük örümcek görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah küçük köpek görmek düşmanların çok üzüleceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Rüyada siyah küçük akrep görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük siyah karınca görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments