Rüyada küçük fil görmek

Rüyada küçük fil görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada küçük fil gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada küçük beyaz fil görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük fil görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük fil yavrusu görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada evde fil görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek derdin sona ereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada fil ve yavrusu görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil kurtarmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet eder.

Rüyada fil doğumu görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments