Rüyada kucağında uyumak

Rüyada kucağında uyumak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında uyumak gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada kucağında uyumak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kucağında uyumak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine inanılır.

Rüyada kucağımda erkek bebek görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağına almak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği kucağına aldığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kucağında görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments