Rüyada kucağına bebek görmek

Rüyada kucağına bebek görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, zor günlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada kucağına bebek gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kucağında bebek olmak övgü dolu sözler duyacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan bebeği kucağına almak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadının kucağında bebek görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeği kucağa almak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kucağında bebek görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada bebeğini kucağında görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments