Rüyada kucağa yatmak

Rüyada kucağa yatmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, mevlit okutacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada kucağa yatmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Rüyada erkeğin kucağında yatmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kucağına yatmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağına yatmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada birinin kucağına yatmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına yatmak iş güç sahibi olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kucağa yatmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, zaferler kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments