Rüyada kucağına yatmak

Rüyada kucağına yatmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yakın akrabadan gelecek habere, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kucağına yatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Rüyada ölünün kucağına yatmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yorulacağına işaret eder.

Rüyada birinin kucağına yatmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin kucağına yatmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin kucağında yatmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına inanılır.

Rüyada kucağına yatmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağa yatmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalettir.

Rüyada kucağına yeni doğmuş bebek almak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments