Rüyada koyun sürüsüne sahip olmak

Rüyada koyun sürüsüne sahip olmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, muradın olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada koyun sürüsüne sahip olmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada koyun sürüsü sahibi olmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada koyun sürüsüne sahip olmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada koyun sahibi olmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, gelirinin azalacağına yorulur.

Rüyada dağda koyun sürüsü görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada koyun koç sürüsü görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada inek ve koyun sürüsü görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments