Rüyada koyun otlatmak

Rüyada koyun otlatmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, işinden çıkarılacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun otlatmak gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada koyuna ot vermek uzun bir seyahate çıkılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada otlayan koyun görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada koyunları otlatmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kuzu otlatmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun otlatmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet eder.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada koyuna ot yedirmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kazancın artmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments