Rüyada koyu yeşil gömlek görmek

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil gömlek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu renk gömlek görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil kazak görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil araba görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil giymek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments