Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Rüyada aşık olduğu kızı görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kıza aşık olmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak çok eğleneceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments