Rüyada kot çanta görmek

Rüyada kot çanta görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bekar ise evleneceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Rüyada kot çanta gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada kot çanta görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık kot görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kot pantolon almak ayrılmış olanların kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kot ceket giymek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli kot pantolon görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada kot elbise görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Rüyada kot mont görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok daha büyük adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments