Rüyada kot denemek

Rüyada kot denemek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kot denemek gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kot pantolon denemek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Rüyada kot denemek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada mavi kot etek görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli ayakkabı denemek sağlığının da bozulacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa kot etek görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada yeni kot pantolon görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada kot tulum giymek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kot etek giydiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments