Rüyada korkup yardım istemek

Rüyada korkup yardım istemek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada korkup yardım istemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada korkup yardım istemek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulur.

Rüyada polisten yardım istemek çok büyük zararlar edileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaştan yardım istemek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinden yardım istemek çok güzel günler görüleceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinden yardım istemek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada öğretmenden yardım istemek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada jandarmadan yardım istemek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada telefonla yardım istemek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
D.y

Rüyamda aydınlık taşlı Bir yoldayım (taslar beyaz krem renklerde) bir şey arıyorum birini görüyorum (hoca ya da dini anlamda makamlı biri ney bilmiyorum) aradığım şeyi soruyorum nerede bulabilirim diyorum bana ‘buradan sağa dön yolu yürü mağara var orada bulacaksın’ diyo bende yuruyorum yol bitiminde mağarayı görüyorum ve inanılmaz korkuyorum benim olduğum yer cok aydınlık ama mağaranın girişinden itibaren baya karanlık bir yer( tam o sirada ruya olduğunu anlayıp korkup uyandim. Sonra bir anda tekrar daldım ve aynı şekilde devam etti) korktuğum için giremiyorum etrafta birini arıyorum sonra birini görüyorum anneanne hissiyati veriyor bana kendi anneannem olabilir ama erkek arkadaşımında anneannesi olabilir (bu sabah vefat etti) yüzünü görmüyorum sadece anneanne olduğunu biliyorum elinde ışıkla yürüyor önümden mağaraya giriyor bende peşinden yürüyorum mağaraya girdiğim anda irkiliyorum hemen sırtına dokunuyorum o sırada bi rahatliyorum orada uyandim