Rüyada korkup ağlamak

Rüyada korkup ağlamak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkup ağlamak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada korkup ağladığını görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada korkuyla ağlamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada korkup ağlamak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada korkudan ağlamak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada korku filminin içinde olmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet eder.

Rüyada korkup besmele çekmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet eder.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada korku filmi karakteri görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments