Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının son bulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak zengin olunacak bir işe girileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun erkekle konuşmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun insanla konuşmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sana aşık olan kişiyi görmek hayırlı işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments