Rüyada aşık olduğu erkeği görmek

Rüyada aşık olduğu erkeği görmek anne baba duası alınacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu erkeği gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada erkeğe aşık olmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun erkeğe sarılmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret eder.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir erkeğe aşık olmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments