Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu erkeği görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe aşık olmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeğe aşık olmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendine aşık erkek görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada aşık erkek görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments