Rüyada köprünün üzerinde namaz kılmak

Rüyada köprünün üzerinde namaz kılmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet eder.

Rüyada köprünün üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Eski konulara yeni bakış açısıyla bakabilirsiniz.

Rüyada köprüde namaz kılmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada köprünün üzerinde namaz kılmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada cübbeyle namaz kılmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hocanın namaz kıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada ziyarette namaz kılmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada oturduğu yerde namaz kılmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek başına namaz kılmak yüksek moralli olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments