Rüyada köprüden geçmeye çalışmak

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden geçtiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü geçtiğini görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalettir.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments