Rüyada köpek yüzü görmek

Rüyada köpek yüzü görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpek yüzü gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Rüyada köpek yüzerken görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada bebek yüzlü köpek görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzüne işediğini görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzen köpek görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş köpek görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Rüyada insan yüzlü köpek görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yüzlü insan görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek yüzü görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments