Rüyada köpek taşımak

Rüyada köpek taşımak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, makamının yükseleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, malvarlığının artacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Rüyada köpek taşımak gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada köpeği taşımak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada köpek yavrusu taşımak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeği sırtında taşımak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada sırtında köpek taşımak sıkıntıların biteceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kucağında köpek taşımak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada köpek taşımak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim taşımak şartlarının da zenginleşeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Rüyada ateş taşımak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments