Rüyada asansörün yandığını görmek

Rüyada asansörün yandığını görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, güzel günlerin sona ereceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün yandığını gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada asansörün yandığını görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada asansörle gezmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, günahların da affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada asansör kullanmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde namaz kılmak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağı inmek ticaretin büyüyeceğine, amaçlarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada asansörü bozuk görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalettir.

Rüyada asansörün içinde düşmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments