Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, başarılar elde edileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kolunu ısırdığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini köpek ısırdığını görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını köpek ısırdığını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah köpek ısırmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments