Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek kazancının epey düşeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini köpek ısırdığını görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bacağı köpek ısırmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını köpek ısırdığını görmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin çocuğu ısırdığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin başkasını ısırdığını görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments