Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ağzına sokmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada elini akrep sokmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ailesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mezara elini sokmak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete elini sokmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına delalet eder.

Rüyada elini denize sokmak yaşam sevincinin geri geleceğine, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments