Rüyada konuşamayan birini görmek

Rüyada konuşamayan birini görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada konuşamayan birini gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada boğanın konuştuğunu görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada bir hayvanla konuştuğunu görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada koyunun konuştuğunu görmek güzel haberler alacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmamak susmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Rüyada konuşan dana görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, insanların alım gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments