Rüyada komşunun kızını görmek

Rüyada komşunun kızını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada komşunun kızı görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun kızını görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada komşu kızını gelin görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski komşu kızını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını gelinlikle görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşumuzun kızını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments