Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek

Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, güleceğine, zarar göreceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun çamaşırlarını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Rüyada komşu oğluyla evlenmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada komşudan yiyecek almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Rüyada komşudan yumurta almak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada komşuyu üzgün görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada komşu gelini görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada komşularla helalleşmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments