Rüyada komşunun bulaşığını yıkamak

Rüyada komşunun bulaşığını yıkamak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kafa dinleyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, şansının geri döneceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada komşunun bulaşığını yıkamak gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Rüyada komşuda bulaşık yıkamak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet eder.

Rüyada komşunun bulaşığını yıkamak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının bulaşık yıkadığını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz bulaşıkları yıkamak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada düğün bulaşığı yıkamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette bulaşık yıkamak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments