Rüyada komşu kavgası görmek

Rüyada komşu kavgası görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada komşu kavgası gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Rüyada komşu kadınla kavga etmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada eski komşuyla kavga etmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun kavga ettiğini görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun kavga ettiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, kısmetli kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuyla kavga etmek hasta ise bakacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada komşu kavgası görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada komşusuyla kavga ettiğini görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments